NOIZEZZ lanceert nieuw, online bestelportaal voor audiciens

NOIZEZZ heeft op 1 juli haar nieuwe online bestelportaal voor audiciens gelanceerd. Dit portaal maakt het mogelijk om eenvoudig oorstukjes en op maat gemaakte gehoorbescherming te bestellen. Meerdere audiciens maken al gebruik van de huidige versie van het portal. Door goed te luisteren naar de wensen van onze klanten hebben we een verbeterde versie kunnen bouwen.

Het nieuwe bestelportaal biedt een groot aantal voordelen voor audiciens. Tijdens het bestelproces kunnen gebruikers door middel van afbeeldingen zien hoe het product er voor de klant uit zal komen te zien. Dit verhoogt de gebruiksvriendelijkheid en zorgt ervoor dat bestellingen sneller en nauwkeuriger kunnen worden ingevoerd.

“We zijn erg trots op ons nieuwe bestelportaal,” zegt Mark van Dijk, CEO van NOIZEZZ. “Het is ontworpen om het bestelproces zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken voor audiciens. Door de visuele ondersteuning kunnen onze klanten met vertrouwen bestellingen plaatsen en hun klanten nog beter van dienst zijn. De positieve feedback van onder andere Oorwerk laat zien dat we weer een mooie stap hebben gezet in het bedienen van onze audiciens.”

Met dit nieuwe portaal wil NOIZEZZ een stap voorwaarts zetten in het bieden van uitstekende service en maatwerkoplossingen voor gehoorbescherming, oorstukjes en specials. De lancering van dit systeem is een belangrijke mijlpaal in de voortdurende inzet van NOIZEZZ om technologie te integreren in haar dienstverlening.

Audiciens die meer willen weten over het nieuwe bestelportaal of zich willen aanmelden, kunnen terecht op de website van NOIZEZZ of een mail sturen aan info@noizezz.eu